Автоматичний сервопривідний дозатор води (дозатор-змішувач) з функцією автозливу SERV_W21automat - Дозатори води SERV НВП SERVотехніка

Перейти до контенту

Головне меню:

Автоматичний дозатор-змішувач води з функцією автозливу і задання температури в цифровому виді SERV_W21automat

SERV_automat - це автоматичний моноблочний електронний дозатор води (дозатор-змішувач) проточного типу з функцією автозливу і задання температури в цифровому виді з основного меню, який призначений для дозування води потрібної температури в пекарнях, хлібозаводах, кондитерських, м'ясокомбінатах, пивоварнях та інших підприємствах харчової промисловості при приготуванні тіста, фаршу, розведенні сухого молока і т.п. Принцип роботи дозатора заснований на змішуванні гарячої та холодної води до заданої температури та подальшої видачі заданого об'єму води отриманої температури з початку дозування. Змішування води відбувається за допомогою крана, керованого високошвидкісним високоточним сервоприводом, який забезпечує автоматичне змішування гарячої і холодної води. При відхиленні температури від заданої дозатор перемикається на злив, поки не досягне заданої температури, після чого знову автоматично переходе в режим дозування.
Дозатор воды для пекарни serv_w21automat
Загальний принцип роботи: оператор задає необхідну температуру та об'єм води у поточній програмі (до 30 програм). Після натискання кнопки «старт» відбувається включення клапана зливу води та сервопривід встановлює необхідну температуру, після чого відбувається вимкнення клапана зливу та включення клапана дозування. Вода протікає через витратомір, який відраховує обсяг води, що протікає. Після досягнення заданого об'єму відбувається вимкнення дозуючого клапана.
Вимірювання температури проводиться за допомогою термодатчика з малою тепловою інерцією, встановленого в потоці води. Контролер дозатора містить інформацію про 30 енергонезалежних програм із заданими дозами та температурами води, що відображається на індикаторі, а також керує електромагнітними клапанами та сервоприводом у процесі роботи.
У дозаторі застосовані надійні італійські водяні клапани, що змішує клапан виробництва Швеції, керує процесом контролер виробництва США, а також встановлені металеві кнопки антивандальні. Електронна система управління встановлена ​​в герметичному пластиковому боксі, що запобігає потраплянню до неї води. Безконтактне пряме зчитування інформації з турбінки, що обертається, в лічильнику забезпечує високу точність дозування і відсутність "прослизу". Дискретність відліку при ДУ20 становить 21г! Лічильник виконаний у довговічному металевому корпусі з підвіскою турбінки на агатовому камені.
У дозаторі вжито заходів для стійкості до електромагнітних перешкод у промислових зонах, що підтверджується успішним застосуванням на таких підприємствах як хлібозаводи, молокозаводи, кондфабрики. Плата управління виконана в промисловому варіанті з пайкою на спеціалізованому підприємстві та подальшому електричному контролі.


Конструктивні особливості:

- варіанти виконання на 25, 35 та 50 л/хв.;
- збереження в пам'яті 30 програм (рецептів) із заданими параметрами води, що дозується (температура+обсяг);
- відображення температури та обсягу віддозованої води;
- автозлив до виходу на задану температуру, який можна при бажанні вимкнути;
- високоточний швидкісний сервопривід: час регулювання від мінімуму до максимуму не більше 4сек при точності установки не менше 0,5 град.
- адаптивний ПІД алгоритм регулювання температури: система визначає та запам'ятовує оптимальні налаштування для вашої системи водопостачання для кожної заданої температури та при наступних дозуваннях дуже швидко виходить на заданий режим з мінімальним зливом води та максимально точною підтримкою температури;
- підрахунок загальної кількості віддозованої рідини (для обліку);


Можливі опції: збільшений прохідний переріз (продуктивність); виносна кнопка або педаль для дублювання кнопки старт/стоп; управління підкачуючим пристроєм; нержавіючий або пластиковий бокс; можливість дозування у декілька вихідних каналів (напр. тістомісів); можливість наскрізного дозування лише гарячої чи холодної води (без змішування, наприклад окропу для заварювання тіста, або охолодженої води для листкового тіста); можливість зв'язку із зовнішніми пристроями по RS485 (напр. цілодобове автоматичне ведення обліку дозування: час-обсяг-температура на ПК, або повне віддалене керування);
Технічні характеристики:

Кількість програм                  - 30
Максимальна доза за один цикл - 9999л
Мінімальна доза за один цикл - 0,5л
Максимальна витрата при дозуванні - 15...25/25..50л/хв (залежно від виконання та тиску в системі)
Температура на виході дозатора - +6..50С
Тиск води у магістралі 1...5Атм
Похибка температури рідини, що дозується.- +-1.5С.
Похибка дозування – ±2% (±1% при таруванні на робочому місці)


Дозатор води добре підходить для пекарень та хлібозаводів при приготуванні тіста, тому що може видавати воду заданої температури з холодної та гарячої шляхом змішування.

За наявності опції зв'язку із зовнішніми пристроями по RS485 можливе ведення лога подій на ПК або повне віддалене управління в технологічному циклі..
Приложение управления дозатором воды для теста serv_w21


Відео роботи дозатора:
(Для відображення показання дисплея необхідно у налаштуваннях увімкнути відтворення в HD якості)

У нас Ви можете придбати цей дозатор. 
Ціна на дозатор - по запиту.
 
Copyright 2022. All rights reserved.
Назад до вмісту | Назад до головного меню